0
Publisert 03/30/2012 av Mona Habbestad i Trailere
 
 

Promo for sesongpremieren av ‘The Killing’

WKRL
WKRL

AMC-serien The Killing starter sin andre sesong søndag 1.april.

Serien, som er basert på den danske krimsuksessen Forbrydelsen, ble godt mottatt forrige sesong og AMC valgte å gi The Killing en ny sesong. Fortsettelsen på mysteriet rundt drapet på ungjenta Rosie Larsen starter søndag 1.april med en dobbeltepisode.

Spesielt sesongavslutningen skapte store diskusjoner fans i mellom, og det blir spennende å se hvordan serieskaperne velger å ta historien videre. Personlig synes jeg første sesong var et solid stykke arbeid som klarte å formidle et realistisk bilde av en mordetterforskning sett både fra polititets side og de etterlatte.

Her er en ny promo for serien:

 

Mona Habbestad

Fagredaktør. Selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tunge drama. Er av den oppfatning at en god serie er en serie som underholder deg, uansett hva kritikere måtte mene.