Promo for sesongpremieren av ‘The Killing’

0

AMC-serien The Killing starter sin andre sesong søndag 1.april.

Serien, som er basert på den danske krimsuksessen Forbrydelsen, ble godt mottatt forrige sesong og AMC valgte å gi The Killing en ny sesong. Fortsettelsen på mysteriet rundt drapet på ungjenta Rosie Larsen starter søndag 1.april med en dobbeltepisode.

Spesielt sesongavslutningen skapte store diskusjoner fans i mellom, og det blir spennende å se hvordan serieskaperne velger å ta historien videre. Personlig synes jeg første sesong var et solid stykke arbeid som klarte å formidle et realistisk bilde av en mordetterforskning sett både fra polititets side og de etterlatte.

Her er en ny promo for serien:

 

DEL
Forrige artikkelSuksess for global lansering av ‘Touch’
Neste artikkelThe Walking Dead – sesong 2
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.