‘Heroes’-stjernen Milo Ventimiglia til Frank Darabont piloten ‘L.A. Noir’

Det nye pilotprosjektet til Frank Darabont handler om gangstere i Los Angles. Nå er første casting-annonsering kjent. I en av hovedrollene dukker nemlig Heroes-favoritten Milo Ventimiglia opp.

I januar ble piloten L.A. Noir bestilt av TNT. Pilotprosjektet kommer ifra Frank Darabont som er kjent for filmer som Frihetens Regn, The Green Mile og The Mist. Men naturligvis mer kjent som skaperen av TV-serien The Walking Dead for tiden.

I hans første prosjekt etter han ble sparket The Walking Dead, er fokusen ikke på zombier. L.A. Noir er satt til 40-50 tallet i Los Angles og er et krimdrama. Serien skal fortelle en sann historie om en lang konflikt mellom LAPD under lederskapet av politimesteren William Parker, og de notoriske kriminelle ledet av gangsteren Mickey Cohen som var kjent som en de store i LA`s kriminelle underverden.

Annonse

Nå er Milo Ventimiglia best kjent som Peter i Heroes blitt annonsert til en av hovedrollene. Ventimiglia vil spille Ned Stax, en tidligere marinesoldat som tjenestegjorde med Joe Teague under 2. verdenskrig. I serien ser vi Stax som er nå er advokat bli en «fikser» for Cohen og resten av mafiaen.

Hvem som ender opp i rollen som Joe Teague er ikke kjent enda.

I tillegg til at Frank Darabont skrev manuset for piloten, vil han også regissere piloten. Med på prosjektet blir også produsenten Elliot Webb, og produsenten Michael De Luca som har vært involvert i filmer som Moneyball og The Social Network.

Om piloten imponerer nok til å ende opp som serie eller ikke vil bli kjent iløpet av høsten.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom