0
Publisert 01/02/2012 av Steffen Stø i Trailere
 
 

Nye trailere for ‘The Firm’

The Firm
The Firm

Nye trailere for The Firm er blitt gjort tilgjengelig på Youtube av NBC .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MuQyc793jSU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2hrKhPY26lc[/youtube]

Serien er en dramathriller som forsetter historien fra storfilmen med samme navn fra 1993. Josh Lucas tar over rollen som Mitchell Y. McDeere, en rolle Tom Cruise hadde i filmen.

Vi følger Mitchell Y. McDeere og hans familie som har vært et tiår under vitnebeskyttelse etter å ha tystet på advokatfirmaet McDeere jobbet i som samarbeidet med mafiaen. Mitch havner nok en gang i et advokatfirma som kanskje er involvert i noe ulovlig og veien fremover vil utvilsomt bli farlig og ukjent for både Mitch og hans familie. Gamle fiender vender tilbake og nye trusler dukker opp, han må kjempe tilbake om han ønsker å noensinne vende tilbake til et noenlunde normalt liv.

Molly Parker (Deadwod) spiller Mitch sin kone, Callum Keith Rennie (Californication/Shattered) spiller hans bror Ray, og Juliette Lewis (Natural Born Killers) spiller Tammy. I tillegg har Tricia Helfer (Battlestar Galatica) en gjesterolle over flere episoder i serien.

Kanalen har bestilt 22 episoder av serien, så serien vil bli sendt uten pauser ifra den to timers lange seriestarten 8. januar på NBC til sesongen er ferdig i mai.

Steffen Stø

Fagredaktør. 24 år. Bred kunnskap om tv-serier fra de siste 20 årene. Ta gjerne kontakt på steffen@serienytt.no for spørsmål o.l.