Luck er fornyet av HBO

HBO har fornyet den nye dramaserien Luck for sesong 2. Den nye sesongen er ventet i 2013.

Annonse

Snikpremiere før Boardwalk Empire

Første episode av serien er alt blitt vist etter sesongfinalen av Boardwalk Empire i desember. HBO viste søndag første episode av Luck på nytt, for å starte den ordinære seriestarten.

Første episode endte opp med bare 1.1 millioner seere under den første sendingen søndag, men antallet økte til 3.3 millioner seere etter reprisesendinger. Dette var nok til at HBO fornyet serien. Sesong 2 vil bestå av totalt ti episoder som vil bli sendt i 2013.

Første sesongen består til sammenligning av totalt ni episoder. HBO planlegger å starte sesong 2 i januar 2013.

Drama om gambling og hestesport

Fornyelsen forsetter å følge i samme stil som siste års nysatsinger. Kanalen fornyet i 2011 Boardwalk Empire, Game of Thrones og Treme tirsdagen etter deres debut søndagskvelden på HBO, dette skjedde nå også med Luck.

Luck handler om hestesportmiljøet. Dustin Hoffman spiller Chester «Ace» Bernstein, som nettopp er løslatt fra fengsel. Nylig Oscar-nominerte Nick Nolte spiller en fattig trener som jobber knallhardt for å få endene til å møtes, og serien har som ambisjon å vise bredder i typer og rollefigurer som finnes i et slikt miljø. Fra jockyer, trenere, agenter og gamblerne.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Her finner du HBO Max:

HBO Max

Månedsabonnement, Strømmetjeneste