11
Publisert 12/01/2011 av Vidar Daatland i Nyheter
 
 

Julekalender, luke 1 – «Verdens beste TV-serie»

dag1
dag1

Adventstiden er her og da er det selvfølgelig obligatorisk med en julekalender!

Vi skal ha det mye artig med kalenderen og iverksette leserne med aktiviteter, quiz og mysterier som må løses. Selvfølgelig med premier!

Hver dag trekkes en vinner, i tillegg blir alle som har sendt inn riktig svar/fullført det som kreves for en luke bli med i trekning av en større hovedpremie på julaften. Om du har fullført de 23 foregående dagene vil du da selvfølgelig ha 23 «lodd» i potten – som vil øke dine sjanser.

 

Premier luke 1:

 

Breaking Bad – Sesong 1


Breaking Bad forteller historien om familiefaren og kjemilæreren som etter kreftdiagnose går inn i narkotikabransjen. Den har vunnet en rekke priser, med Emmy-seier til skuespillerne Bryan Cranston (tre år på rad) og Aaron Paul.

 

Dag – sesong 1

Dag er en norsk komedie med Atle Antonsen i hovedrollen. Han spiller en samlivsterapaut uten særlig tro på hverken mennesker eller ekteskap.

 

Hva du må gjøre

For kalenderens første luke varmer vi opp med en særdeles enkel oppgave hvor det er nok å delta for å bli med i trekningen. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du mener er «verdens beste TV-serie» og hvorfor.

Du kan gjøre det på en av følgende måter:

  • Skrive det i kommentarfelt under (hvis du skriver med nick og vinner, vil vi ta kontakt i kommentatorfeltet) – her er det selvfølgelig også greit for leserne å diskutere/krangle om de ulike forslagene.
  • Skrive det i aktuell tråd på vår Facebook-side.
  • Bruk kontaktskjema under.
Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Fristen er innen utgangen av 1. desember.

Regler

  1. Hver person kan kun delta en gang per dag
  2. Vinnere annonseres ukentlig. Avhengig av premie kan det variere hvor raskt varen blir sendt (informasjon om dette blir gitt vinnerene)
  3. Medarbeidere i Serienytt.no kan ikke delta

Vidar Daatland

Serienytts grunnlegger og ansvarlig redaktør. Medie- og informasjonsviter, glad i drama og action. Jobber også i Mediehuset Tek. Ta gjerne kontakt på vidar@serienytt.no