Seriens 2. sesong premierte forrige helg til over en halv million seere på NRK1. Nå kan man glede seg også til en 3. sesong!

ITV har bestilt 8 episoder og serien beveger seg dermed inn i Boardwalk Empire-æraen med 20-tallet og etterkrigstid. Riktignok operer ikke ITV med begrepet «sesonger», de bruker «serier» for å forvirre en stakkars sjel. Litt lettere å vinne priser for mini-serie blir det også.

Selv er jeg bare i første sesong av serien, men jeg er fullstendig hektet. Britene kan drama og det er ingen overraskelse at serien grafset til seg med Emmyer.

Vi har ikke hørt fra NRK enda om 3. sesong blir bestilt inn, men det ville vært merkelig om det ikke var tilfellet. Vi kommer tilbake med mer så fort vi hører noe. Om du ikke har sjekket den ut, se om promoen kanskje frister deg:

Kilde: tv.com

DEL
Forrige artikkelTrailer til ‘Spartacus: Vengeance’, samt premieredato
Neste artikkelHelgekos: Vennetabber
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR