Krimdramaet med Matt Passmore i hovedrollen har blitt fornyet, melder EW.com

A&E-serien, som her hjemme går på FOX Crime, fullførte nylig sin 2. sesong og neste sommer fortsetter sommeren 2012. Forrige sesong hadde i snitt 3.9 millioner seere, som er en liten økning i forhold til første sesong (3.8 millioner). På FOX Crime går den normalt på tirsdager.

Serien premierte i sin tid med rekordtall for A&E og har holdt seg godt siden, det hjelper også godt på at kritikerne som oftest er positive.

For de uinnvidde så handler serien om etterforsker mord i idylliske Palm Glade Florida, etter at han urettmessig mistet jobben som etterforsker i Chicago.

Har selv ikke sett en episode av serien enda, noe jeg bør gjøre noe med?

DEL
Forrige artikkelChord Overstreet tilbake i ‘Glee’ som Sam!
Neste artikkel‘The Vampire Diaries’ – 3×06 «Smells Like Teen Spirit» promo
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.