2
Publisert 10/17/2011 av Steffen Stø i Nyheter
 
 

‘Sons of Anarchy’ fornyet

b_sons-of-anarchy-season-3
b_sons-of-anarchy-season-3

I dag annonserte FX-sjefen John Landgraf at serien er fornyet for en femte sesong i 2012, noe som var forventet med suksessen serien har fått i år. Dette med blant annet seer-rekord på kanalen, en rekord tidligere holdt av The Shield hvor serieskaper av Sons of Anarchy, Kurt Sutter var produsent.

Landgraf har i annonsering av nyheten hyllet serieskaperen for hans innsats.

Everyone at FX is very grateful to Kurt Sutter, his many writing, directing and producing collaborators and his masterful cast for making such a compelling and beautifully crafted show.

It is no small challenge to bring the themes of a great, ancient play like ‘Hamlet’ into a wholly original television setting and to tell this complex story in a way that is both riveting and accessible to a broad audience.   The fans know how beautifully ‘SOA’ meets this challenge, and we thank them for their loyal and passionate viewership.

I disse dager sender TV2 Zebra sesong 4 av serien om SAMCRO og de andre i Charming. Kanalen FX som står for serien sender ferdig sesong 4 iløpet av november. Serien forventes så tilbake igjen september 2012 med den femte sesongen.

Steffen Stø

Fagredaktør. 24 år. Bred kunnskap om tv-serier fra de siste 20 årene. Ta gjerne kontakt på steffen@serienytt.no for spørsmål o.l.