Ny TVNorge-kanal for voksne

8

For en fantastisk nyhet for alle seriegalne der ute! TVNorge lanserer Vox, en kanal rettet mot publikum som ønsker litt annet enn tenåringsunderholdning. Med seriene de har på plakaten ser det ut til at de satser høyt.

Til Kampanje beskriver TVNorge-sjefen det slik:

– Vox skal først og fremst henvende seg til seere i målgruppen 30+. På menyen står nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer. Vox skal være en bred kanal for den viderekomne tv-seeren, som føler seg voksen, enten hun er 32 eller 58

Serier som alt er bekreftet er kritikerroste Mad Men og The Wire, samt nykommeren The Borgias som gjorde det bra i år og ble fornyet. Britiske The Hour og AMCs nye Hell on Wheels er også sikret, som bare bekrefter at dette er en kanal som jevnlig kommer til å bli benyttet.

Lanseringen av kanalen blir i januar 2012.

[box_light]Oppdatering: En liten misforståelse, TVNorge har informert oss om at The Wire er ikke del av programmet slik som Kampanje hevder i sin artikkel , men serie med Dominic West er det.[/box_light]

Alt i alt ser dette ut som en knallgod kanal, om den .fortsetter å satse på slike serier. I fjor kom Max, hvor Breaking Bad ble et av de store trekkplasterne. TVNorge gir seg altså ikke og kan nå skryte på seg en av de mest imponerende samlingene TV-serier blant norske kanaler.

 • Mad Men har vunnet Emmy for beste dramaserie for hver bidige sesong. Vår anmeldelse av sesong 4.
 • Hell On Wheels er årets storsatsing fra kanalen bak The Walking Dead, Breaking Bad og Mad Men.

Under kan du se trailer til de ulike seriene.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=InILSU-ZV9M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=78zEDBmHwbU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LfuMhXcLa-Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fxw-ofWIzEE[/youtube]

Hva sier du, en kanal du kan tenke deg å sjekke ut?

DEL
Forrige artikkelOnce Upon A Time – eventyr og virkelighet i skjønn forening
Neste artikkel– Frisk og annerledes
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.
 • Er dette ein kanal for voksne kvinner sidan du skriv: «…som føler seg voksen, enten hun er 32 eller 58»?

  Uavhengig av kjønn så ser dette veldig lovande ut 🙂

  • Det var slik TVNorge-sjefen ordla seg. Tror nok det faller i smak enten man er mann eller kvinne:-)

 • Hurra!

 • Mocci

  Jippiiiiiiiiii! 🙂 Vet du noe mer om lanseringstidspunkt?

 • Anonym

  Hvordan blir den nye kanalen distribuert. Canal D, Viasat eller annet?