Kritikerne virker å være fascinert over den merkelige nykommeren, som blander eventyrverden med den virkelige verden. Enda mer positivt for serien er det at seerne var såpass nysgjerrig at seertallene skjøt i været.

Innledende tall ga premieren nesten 13 millioner seere, om de tallene holder seg når endelige tall er inne vil det bety den beste søndagskvelden for ABC på tre år.

Det ser også ut til å ha gitt Desperate Housewives et lite løft med 9.2 millioner, mens det fortsatt er temmelig håpløst for Pan Am og dens skarve 5.7 millioner seere.

CSI: Miami ser ut til å ha falt til under 10 millioner igjen, med 9.7.

Vi oppdaterer artikkelen så fort de endelige tallene er her.

For alle som lurer på hva denne nye serien handler om, anbefaler jeg Seriefreaks artikkel om emnet

DEL
Forrige artikkel‘The Walking Dead’ – 2×03 ‘Save the Last One’ promo og sniktitt
Neste artikkelIngen stor start for ‘Boss’
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.