Mulders sjef drar til ‘Dallas’

Bobby Ewings kone kommer med bagasje i form av en eks-mann, og det er ingen ringere enn Mitch Pileggi som inntar rollen.

Pileggi har vært travelt opptatt de siste årene med roller i Sons of Anarchy, Medium, Supernatural, Castle, Human Target, Stargate Atlantis, Cold Case, Brothers&Sisters, Boston Legal, Cold Case, CSI, Nip/Tuck og Grey’s Anatomy.

Annonse

Strengt talt er det vel enklere å nevne serier han ikke har vært innom. For de fleste erfarne TV-serier er det og forblir hans herlige rolle i The X-Files som skiller seg ut.

Visste du for øvrig at han også spilte Walter skinner i serien The Lone Gunmen, en spin-off av The X-Files? Den ble kansellert etter bare 13 episoder, tross gode anmeldelser.

Tilbake til Dallas, så vil Pileggis rolle visstnok være litt av en «alfahann». Lykke til med det rundt J.R og Bobby Ewing, den byen er ikke stor nok til å huse særlig mer «alfa» enn det. Han vil i det minste overleve i en del episoder, da det ikke er snakk om en liten gjesterolle.

Dallas vil premiere sommeren 2012, og vi følger samme familie som før. Flere av skuespillerne er tilbake, først og fremst Larry Hagman. Hvor lenge han blir med er derimot uvisst, da det nylig ble kjent at han har blitt diagnostisert med kreft.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom