Litt skuffende start for ‘Man Up!’, fremgang for ‘Ringer’ og ‘Unforgettable’ – Oppdatert

0

Seertallene for tirsdag kveld er her, ABC kan neppe si seg særlig fornøyd med sin debutant Man Up!

(De foreløpige tallene er nå justert i forhold til endelige tall)

Det er en strøm med situasjonskomedier som har fokus på hvor forferdelig mannfolk har det i et moderne samfunn, forrige uke premierte Last Man Standing til gode tall. Den falt 17% denne uken, men det gjør ikke så mye da 10.1 million seere og en 3.0 Nielsen-karakter er imponerende. Vi får se om den klarer å stabilisere seg, eller om fallet fortsetter. Oppdatert: Endelig tall justerer serien opp til 10,3 millioner seere og 3.1 Nielsen-karakter.

Man Up! fulgte etter Last Man Standing, men det gjorde ikke alle seerne. Med 7.7 millioner og 2.4/6 Nielsen-karakter er det ikke bra for en debutant. Med et forventet fall neste uke, blir det tøft for serien å overleve.

NCIS ble kveldens vinner med 19 millioner seere, også Unforgettable og Ringer kan glede seg over solid fremgang på henholdsvis 9% og 14%.

Body of Proof er nærmere kansellering enn de fleste, men maktet en oppgang på 6 prosent. Er nok for lite og for sent.

  1. NCIS: 19,41 millioner, 3.9
  2. NCIS: LA: 15.35 millioner, 3.4
  3. Unforgettable: 11.88 millioner, 2.5
  4. Last Man Standing: 10.34 millioner, 3.1
  5. Body of Proof: 9.27 millioner, 1.9
  6. Man Up!: 7.8 millioner, 2.4
  7. Parenthood: 5 millioner, 2.0
  8. Ringer: 1.8 millioner, 0.8
  9. 90210: 1.4 millioner, 0.8
DEL
Forrige artikkelSniktitt på ‘Revenge’ episode 1.05
Neste artikkel‘Ringer’ – noen diffuse spoilere om fremtiden
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.