Grei sesongpremiere for ‘House’, ‘Terra Nova’ holder stand

0

Med 8.73 millioner seere mandag holdt nykomling Terra Nova seg unna et fall i forhold til den heller lunkne seriepremieren uken før. 

I den viktige 18-49 aldersgruppen oppnådde den en karakter på 3.1. Det er nok fortsatt under hva Fox ønsker, men det er positivt for en serie å ikke miste seere etter en premiere. Typisk for nye serier er at de er «front-loaded», som betyr at de starter godt men fort mister seere. Det var nok endel som forventet et fall for denne serien.

The Playboy Club var kveldens store taper og ble som forventet kansellert. De andre nykomlingene 2 Broke Girls og Hart Of Dixie trenger ikke bekymre seg særlig, selv om førstnevnte mistet seere i forhold til forrige uke. 11.42 millioner seere og karakteren 4.5 (18-49) er en solid start og den datt ikke så mye som Two and a Half Men, som stupte ytterligere 18% i sin tredje uke. Det er uansett mer enn nok til å være en av kveldens mestseende serier.

Mike & Molly, Hawaii Fice-0 og House klarte seg fint, sistnevnte falt en håndfull prosent siden fjorårets sesongpremiere. Gossip Girl-fans kan glede seg over en liten økning i seere, mens Castle fikk er litt kjipt fall, men bør være trygg så lenge den holder seg rundt samme nivå fremover.

Tallene (karakter (18-49) – millioner seere):

6.2 – 17.71: Two And A Half Men

4.5 – 11.42: 2 Broke Girls

4.5 – 10.39: How I Met Your Mother

4.3 – 13.20: Mike & Molly

3.9 – 9.78: House

3.2 – 11.07: Hawaii-Five-0

3.1 – 8.73: Terra Nova

2.5 – 11.18: Castle

1.2 – 3.47: The Playboy Club

0.8 – 1.75: Hart Of Dixie

0.7 – 1.34: Gossip Girl

DEL
Forrige artikkelSlutt for ‘The Simpsons’?
Neste artikkelLiten smakebit av ‘Shameless’ (US) sesong 2
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.