Canal+ Series sikrer seg ‘Person of Interest’, ‘Outcasts’ og ‘Enlightened’

1

Betalingskanalen er som alltid tidlig ute med å sikre seg de hete nye potetene.

Enlightened er en ny HBO-serie som handler om Amy Jellicoe (Laura Dern), som etter et sammenbrudd drar til behandlingshjem på Hawaii. Vi skal være på plass med et førsteinntrykk før premieren fredag 11. november klokken 20:00.

Person of Interest omtalte jeg selv som «kanskje årets viktigste serie«, det er en actionthriller hvor premisset er å bekjempe kriminalitet før det skjer. Her finner du Michael Emerson (Ben Linus fra Lost) og Jim Caviezel i hovedrollene. Vel verdt en titt, premieren er 21. november klokken 20:00.

Outcasts er en britisk fremtids sci-fi som tar for seg livet i 2060 på planeten Carphatia. Planeten er et sted hvor kriminelle sendes, på en måte blir det en sci-fi variant av hva britene en gang brukte Australia til. I hovedrollene finner vi Liam Cunningham, Hermione Norris, Daniel Mays og Amy Mason. Premieren er i dag lørdag 29. oktober klokken 21:00.

Du kan sjekke ut programmet og omtale hos Canal+:

Enlightened

Person of Interest

Outcasts

På fredag premierte også nyeste sesong av Weeds og sesong 2 av Boardwalk Empire premierer onsdag 2. november. Alt i alt blir det mye bra i vinter for den seriefrelste som har punget ut for kanalen.

DEL
Forrige artikkelSukkersøt promo for ‘Bones’
Neste artikkelOutcasts – Kul sci-fi, elendig drama
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.