Kritikerroste Mad Men, som nok en gang vant Emmy, blir fra oktober tilgjengelig for Canal+abonnenter.

Tidligere har serien primært vært vist på Viasat 4 her hjemme, hvor den hadde beskjedne 9 000 seere. Den fortjener så absolutt bedre. Det har foreløpig gått 4 sesonger av serien, hvor den 5 snart starter. 4 sesong er en av ytterst får serier som fikk full pott hos oss.

17. oktober sender kanalen første episode, hvor en ny følger hver dag. I januar setter de i gang med sesong 2. Den vil også bli tilgjengelig i kanalens Play-tjenesten. Om kanalen har rettigheter til den kommende 5. sesong er uvisst, vi vil sjekke opp i dette. Imens kan du kose deg med trailer til den første sesongen.

Kilde: Canal+

DEL
Forrige artikkelGjør deg klar for westerninvasjon!
Neste artikkelSeertallene til nykommerne ‘Whitney’ og ‘Charlie’s Angels’ stuper
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.