‘Parenthood’, ‘Game of Thrones’ og ‘Harry’s Law’ med nye skuespillere

1

Travle tider hva castingnytt angår.

The Event viste seg å være en fiasko og ble økset etter første sesong. Jason Ritter gjør derfor retur til Parenthood. Samtidig kommer nyheten om at Gwendoline Christie skal spille den mindre attraktive Brienne i Game of Thrones.

'Parenthood', 'Game of Thrones' og 'Harry's Law' med nye skuespillere Gwendoline Christie
Foto: Getty Image

For Ritters del blir jobben å sørge for at hans heller kjipe innsats i The Event ikke gjentar seg, jeg lot meg ikke imponere. I tillegg til dette er han også tiltenkt hovedrollen i en ny dramaserie, som ikke har fått navn enda.

Christie er et ganske ukjent navn, men er det en serie som har fått frem ukjente som blomstrer så er det Game of Thrones. Sverdsvingeren Brienne blir nok en krevende rolle, la oss håpe hun innfrir. Litt skepsis er det, fans har kritisert henne for å være for pen og tynn. Er vel ikke den verste kritikken å få. Forfatter George R.R. Martin har uttalt at hun er perfekt for rollen, jeg velger å stole på hans dømmekraft og sier to tomler opp.

Et langt mer kjent navn er Alfred Molina, som blant annet strålte i Spider-Man 2. Han vil være med i de tre første episodene av Harry’s Law kommende sesong. Forrige måned ryddet NBC opp i stallen og kvittet seg med de Brittany Snow og Ali Ameen, som begge var faste i serien. Med Molina til stede vil de vel ikke akkurat være savnet, eller?

DEL
Forrige artikkelTNT har plukket opp nye ‘Dallas’
Neste artikkel‘V’-stjerne til ‘Desperate Housewives’, Karen Olivio til ‘Harry’s Law’
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.
  • Alfred Molina er vel mer aktuell å nevne etter rollen fra Law And Order: LA. Synd å se enda en Law And Order-serie gå i år etter moderskipet i 2010 gikk. Molina i Harry`s Law skal jeg sjekke ut, først må jeg bare sjekke ut sesong 1 av serien. Utrolig nok ikke gjort, tiltross for at jeg liker hun som har hovedrollen i serien godt.