1
Publisert 07/08/2011 av Vidar Daatland i Nyheter
 
 

‘Parenthood’, ‘Game of Thrones’ og ‘Harry’s Law’ med nye skuespillere

Alfred-Molina
Alfred-Molina

Travle tider hva castingnytt angår.

The Event viste seg å være en fiasko og ble økset etter første sesong. Jason Ritter gjør derfor retur til Parenthood. Samtidig kommer nyheten om at Gwendoline Christie skal spille den mindre attraktive Brienne i Game of Thrones.

Foto: Getty Image

For Ritters del blir jobben å sørge for at hans heller kjipe innsats i The Event ikke gjentar seg, jeg lot meg ikke imponere. I tillegg til dette er han også tiltenkt hovedrollen i en ny dramaserie, som ikke har fått navn enda.

Christie er et ganske ukjent navn, men er det en serie som har fått frem ukjente som blomstrer så er det Game of Thrones. Sverdsvingeren Brienne blir nok en krevende rolle, la oss håpe hun innfrir. Litt skepsis er det, fans har kritisert henne for å være for pen og tynn. Er vel ikke den verste kritikken å få. Forfatter George R.R. Martin har uttalt at hun er perfekt for rollen, jeg velger å stole på hans dømmekraft og sier to tomler opp.

Et langt mer kjent navn er Alfred Molina, som blant annet strålte i Spider-Man 2. Han vil være med i de tre første episodene av Harry’s Law kommende sesong. Forrige måned ryddet NBC opp i stallen og kvittet seg med de Brittany Snow og Ali Ameen, som begge var faste i serien. Med Molina til stede vil de vel ikke akkurat være savnet, eller?

Vidar Daatland

Serienytts grunnlegger og ansvarlig redaktør. Medie- og informasjonsviter, glad i drama og action. Jobber også i Mediehuset Tek. Ta gjerne kontakt på vidar@serienytt.no