Andy Whitfield kreftfri og føler seg i toppform

0

Andy Whitfield er heldigvis tilbake etter møtet med kreften og blir til og med å finne i et par episoder av Spartacus: Gods of the Arena. Han var tilstede på Comic-Con og i følge han i sitt livs form.

Serien som ble til etter at innspillingen til Spartacus: Blood and Sand ble satt på vent mens Whitfield undergikk behandling for kreft har nå fått sin teaser. Men den skuffer, inneholder såvidt jeg kan se kun klipp fra sesong 1. Den har premiere i januar og vil bestå av seks episoder.

Det er ikke mer enn 6-7 uker siden Whitfield fikk den gledelige beskjeden om at han var kreftfri og har siden vært i full trening for å være klar til innspillingen av sesong 2.

Under kan du se video av hva han sa på Comic-Con, hvor han uttrykker takknemlighet overfor alle støtte-erklæringene og snakker litt generelt om serien.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5aDRxnESVow[/youtube]

Teaseren til Gods of the Arena:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KB_H3HyosCA[/youtube]

Jeg vil sterkt anbefale deg å se sesong en av Spartacus: Blood and Sand om du ikke alt har gjort det. Den knuste alt av rekorder for Starz, som ikke er rart da den spiller på alt som er mulig å spille på av sex og vold, utrolig nok uten å ødelegge helheten. Hvordan de fikk det til vet jeg ikke.

DEL
Forrige artikkelSniktitt på andre halvdel av True Blood sesong 3
Neste artikkelBreaking Bad – sesong 3
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.